Opastus ja parkki

16.9.2018 Opastus kisapaikalle

Opastus kisapaikalle valtatieltä 12 Tuuloksen kohdalta. Kilpailukeskuksen osoite: Suolijärventie 15 14820 Hämeenlinna.Opasteet ovat paikoillaan perjantaina 21.9. ja lauantaina 22.9. klo 17.00 alkaen.

Valtatielle 12 on kilpailupaikan läheisyyteen myönnetty tapahtuman ajaksi tilapäinen nopeusrajoitus 60 km/h. Muistetaanhan noudattaa rajoitusta.

Pysäköintipaikat järjestetään siten, että valtatieltä käännytään ensisijaisesti aina oikealle. Lahden suunnasta saapuvat ohjataan valtatie 12:n pohjoispuolelle koulun läheisyydessä sijaitseville pelloille. Tampereen suunnasta saapuvat ohjataan Valtatie 12:n eteläpuolella olevalle kentälle ja sen viereiselle peltoalueelle. Valtatie 12:n eteläpuolen pysäköintialueilta siirrytään kilpailukeskukseen alikulkutunnelin kautta. Kunnioittakaamme valtatietä ja käyttäkäämme tunnelia. Parkkipaikat ovat mukavan läheellä, jalkapatikka parkkipaikoilta kisakeskukseen on pisimmilläänkin vain muutamia satoja metrejä.

VALTATIEN YLITYS ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY!

Asuntoautojen ja –vaunujen pysäköintiin seuraa yleisiä pysäköinnin opasteita. Pysäköinninohjuksen porukka opastaa oikealle paikalle.

Saapuvista linja-autoista pyydämme ennakkoilmoitusta osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ohjeet linja-auton purkupaikasta ja pysäköinnistä toimitetaan paluupostina.

Paikoitusmaksu lauantaina 5 €, pysäköintilippuja myydään kilpailukeskuksen infosta ja kahviosta.

  Nopeusrajoitus ja opasteet SM Yö 2018 600 39