25 Manna Vallentunassa

Hauhon Sisu ja Hämeenlinnan Tarmo osallistuivat kahdella yhteisellä joukkueella 25 Mannaan, joka suunnistettiin 10.10 Vallentunassa 25km Tukholman pohjoispuolella.Viestin nimen mukaisesti yhdessä joukkueessa suunnistaa 25 suunnistajaa. Joukkueen kokoonpanossa on oltava miehiä ja naisia, nuoria ja vanhoja. Ensimmäiset kaksi osuutta suunnistaa yksi henkilö per juokkue. Osuuksilla 3-7 suunnistaa neljä henkilöä saman aikaisesti kukin oman ratansa. Viesti kootaan nippuun jälleen lopussa., kun osuudelle 23 lähtee yksi suunnistaja sitten kun kaikki neljä osuuden 7 suunnistajaa ovat saaapuneet.

Suunnistukset sujuivat erinomaisesti. Ykkösjoukkue sijoittui 88:ksi noin 350 joukkuetta koonneessa viestissä. Edellä oli vain 25 suomaisjoukkuetta. Kakkosjoukkeen sijoitus oli 279.

Hyvä sijoitus perustui varmoihin otteisiin jokaisella osuudella. Kukaan ei tehnyt pahoja pummeja ja neljän hengen osuuksilla viimeisinä lähteneet viestinviejät saivat aina supistettua joukkueen sisäisiä eroja pienemmiksi. Seitsemännen osuuden jälkeen kaikki neljä suunnistajaa tulivat vaihtopuomille viiden minuutin sisällä.