HAUHON SISU

Suunnistusjaosto

 

Tiedotteet

SotilasSM 2019 tiedotteet

5.9.2019

Kisojen Reittihärvelin linkki löytyy "Lähtöajat ja tulokset" osiosta.

 

4.9.2019

Kiitokset kaikille kilpailijoille, Panssariprikaatille, Teijo-Taloille ja talkoojoukoille. Onnistuneet hyvät kisat! 

 

3.9.2019

Illalla kisakeskustalkoiden aikaan satoi oikein kunnolla vettä. Aamu on auennut aurinkoisena. Kaikki valmiina kilpailijoita varten. Tervetuloa kilpailemaan!

maali

 

1.9.2019

Rastit kalustettuna odottamassa kisailijoita. Kyllä on nättiä.

Kisaohjeisiin täsmennystä lähtökynnyksen varustekuljetukseen liittyen. Kynnykseltä tuodaan varustekuljetus noin klo 14 kisakeskukseen. Lähtökynnyksellä on varattuna muovipusseja varusteita varten. Omia kassejakin saa käyttää varusteiden kuljetukseen. Huomioikaa, että maaliin tulleet kaverit,huoltajat tai valmentajat yms. eivät pääse hakemaan verkkareita lähtökynnyksen takaa myöskään omatoimisesti klo 13-14 välillä.

komee rasti

 

30.8.2019

Julkaistaan 30.8 jälkeen kisaohjeisiin tulevista muutoksista tiedotteet tällä palstalla. Tässä ensimmäinen sellainen. GPS-seurannassa mukana kaikki kilpailijat sarjoista H21,D21 ja VM. 

30.8.2019

Lähtöajat julkaistu. Kartat tulivat eilen tulostuksesta. Hyvältä näyttävät. Kisajärjestelyt ovat edenneet suunnitellun aikataulun mukaisesti. Ensi viikon tiistaina noin 160 sotilasta mittelee mestaruuksistaan Pannujärven-Poutunkankaan maastoissa. Rasteja maastossa on noin 30 ja osa rasteista on lähellä toisiaan. Olkaa tarkkoina koodien kanssa, että leimaatte oikealla rastilla. Huomatkaa, että kisassa on käytössä lähtökynnys, joka pitää olla ylitettynä klo 13:00.

Kisojen GPS seuranta aukeaa klo 13:00 osoitteessa www.gpsseuranta.net

Hämeen Sanomat julkaisi kisoista ennakkojutun keskiviikkona.

SotSM EnnakkojuttuHäSa

 

26.8.2019

Lista ilmoittautuneista lisätty nettisivulle. Tarkistakaa listoilta emit-numeronne. Jos huomaatte virheitä, niin ilmoitelkaa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

18.8.2019

Maastossa on juostu koejuoksuja ja karttaa käyty ajantasaistamassa saatujen vinkkien perusteella. Järjestelyt etenevät suunnitellussa aikataulussa kohti kisoja.

Tänään jäi suunnistuskengät kotiin, mutta crocksit taipuu yllättävän moneen..

crocks

Alustavat kilpailuohjeet lisätty nettisivuille. Pieniä muutoksia / täsmennöksiä tullee vielä kisojen lähestyessä. Nettisivulla ylläpidetään ajantasaisimpia kilpailuohjeita. 

 

 27.7.2019

Rastipukit on rakennettu, valvoja käy tsekkaamassa rasteja ens viikon aikana. Kisamaasto osittain samaa, kun syksyn 2018 SM-yö kisassa. Hyvää, paikoitelleen suorastaan erinomaista hämäläistä maastoa. Suunnistustaidot tulee tsekattua varmasti joka radalla.

kivirasti

13.7.2019

Radat on suunniteltu ja kommentoitavana valvojalla. Rastien rakentaminen alkaa.